Beiratkozás/Jelentkezés

Tájékoztató bölcsődei felvételhez

Tisztelt Szülők!

A Zuglói Egyesített Bölcsődékben a 2020-2021-es nevelési évre történő jelentkezés határideje lejárt. Év közbeni beiratkozáshoz csak online kitöltött jelentkezési lapot fogadunk el, melyet a bal oldali menüsorból lehet letölteni, majd kitöltve, aláírva visszaküldeni a zebbeiratkozas@gmail.com e-mail címre. A jelentkezéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel kérem hívják a 223-0490, vagy a 467-0944-es központi telefonszámokat illetve írjanak a kozpont@zugloibolcsik.hu e-mail címre.

Kissné Kalló Györgyi intézményvezető

Jelentkezés a bölcsődébe

Fő célunknak tekintjük, hogy a gyermekek a szülők munkaideje alatt nyugodt, szeretetteljes légkörben, családias hangulatban, egyéni bánásmódban részesülve nevelkedjenek intézményeinkben.

Nevelési szemléletünk, mely közelít a családi neveléshez, segíti a gyermekek közösségi élethez való alkalmazkodást.

Néhány szó a bölcsődei beszoktatásról

Sokéves tapasztalatunk alapján állítjuk, hogy a gyermekek számára a szülővel történő és fokozatos beszoktatás a legideálisabb.

A gyermekeknek könnyebb így az alkalmazkodás, mert családtaggal együtt ismerkednek az új környezettel. A beszoktatás előtt, vagy a beszoktatás első napjai egyikén (időpont egyeztetés után) családlátogatásra megyünk, hogy a kisgyermeket saját környezetében is megfigyelhessük, és ő is ismerkedhessen velünk.

Bölcsődei jelentkezési lap 2020

További információk

Írjon nekünk!